resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 11112
    yaptığı açıklamaların maaşlı çalışan - patron ilişkisi çerçevesinde eleştirilmesini yanlış bulduğum oyuncumuz. bir kere galatasaray gibi, arkasında hiç bir maddi çıkarı olmadan destekleyen milyonlar olan bir kurum herhangi bir şirket ile bir tutulamaz. çünkü maddi beklentisi olmayan, galatasarayı gönül vermiş bireylerin takımınlarının iyiliğini istemesinden daha doğal bir şey olmadığı gibi, şirketlerde bu sadece aidiyet duygusuna önem veren çok kurumsal yerlerde çalışan maaşlı insanlarla sınırlıdır.

    belki de tek ortak nokta ise; şirket veya takım, maaşlı veya sevdalı insanların yanlış gördükleri noktada bunu dile getirmeleri gerektiğidir. günümüz üyopyasında bu mümkün olmadığından ve direk işten çıkarmayla sonuçlanacağından insanlar bunu had aşma olarak görebilir.

    burda sormak istediğim tek soru var;

    aidiyet duygusunu benimsetmiş bir şirkette çalışıyor olsanız ve şirketin gidişatı hakkında endişeleniyorsanız, hissettiğiniz aidiyet neticesinde bunu dile getirmez misiniz? getirmelisiniz. hele ki şirketin sahibi (galatasaray taraftarı) arkanızdayken, hangi müdür (dursun özbek) sizi işten çıkarabilir ki?

    bizlerin dile getirmeye çalışıp sesini duyuramadığımız şeylerin sesi olmuş, bu cesareti gösterebilmiş futbolcudur. aslanın önde gidenidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın