resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 11105
    sistemin kölesi olmayı kendilerince doğru olduğunu kabul etmiş olanların, yaptığı açıklamaların haddini aştığını düşünmeleri çok normal.

    bakın abicim bu ülkede koltuk sahiplerinin, işleri koltuklarından olmamak adına ne kadar batırdığını her gün bu ülkede yaşayarak tanık oluyoruz. yanlış yapanların statüleri, makamları, mevkileri, patron ya da başkan olup olmamaları beni zerre ilgilendirmiyor. bu açıklamayı sneijder yaptıysa ağzına sağlık. bu açıklamayı tarık çamdal veya florya'nın güvenlik görevlisi yaptıysa bile ağzına sağlık. buraya kadar tamam mı?

    şimdi gelelim asıl meseleye. ilk cümlede de ve yukarıda da belirttiğim gibi makamların mevkilerin umrumda olmadığı, tek gerçeğin doğrular olması gerektiğini düşündüğüm bu dünyada "sneijder'in sıylıdıklırı dığrı ımı empati yapıp patron olduğunuzu düşünün" diyerek söz konusu açıklamanın yapılmasının yanlış olduğunu savunmak amiyane tabirle piyon olmayı kabul etmektir.

    hak etmeyen kişilerin işgal ettiği koltukların sahiplerini eleştirmek herkesin hakkıdır. senin de benim de 10'un da.

    makamın mevkiinin değil karakterlerinizin ve bileğinizin hakkıyla kazandıklarınızın saygı gördüğü bir dünyada yaşamak dileğiyle.

    maaş veriyor diye saygı duymak veya susmak zorunda olmadığımızın farkına varılması dileğiyle...

    edit:

    yeni girdilerle başlıkta uzun trafikler yaratmak istemediğimden editliyorum. öncelikle benim duymaktan sizin de argüman olarak sunmaktan bıkıp usanmadığınız, lise çağlarından beri değişmeyen düşünce kalıplarına "bışkılırının ığzındın" yazma efekti(!) ile karşı çıkmam pek sevgili erginleri rahatsız etmiş, uzun uzadıya cevap girdileri gelmiş. başkalarının ağzından yazma efektini ve bu gibi şeylerle muhattap olma konusunda utanarak girdi girmeniz beni gerçekten rahatsız etmiyor. sonuç olarak insanların nerede ne şekilde fikirlerini beyan etmeleri gerektiğini belirli kalıplara sığdırıp had bilmekten bahsetmek benim alanım değil. sizin anlayacağınız şekilde yazarsam haddim değil. aa, aksi gibi kimsenin haddi değil. asıl vurgulanmak isteneni görmezlikten gelerek yazdığınız pek ergince fikirlerinize yanıt olarak söylemek istediğim anlaşılır umarım bu sefer. insanların ne söyleyecekleri ne de nasıl söyleyecekleri konusunda kimse kimseye karışamaz. adam isterse instagramdan fikirlerini fotoğraf altına yazarak beyan eder, isterse başkana çıkar öyle söyler ki ilgili röportajı okursanız bunu denediğini fakat sonuç gelmediğini 10 kendi söylemiş. milletin ağzına kulübü, berbat bir şekilde yöneterek, meze yapan utanılması gereken yönetim performansını sergileyen kişilerin yerine de kendimizi koyamadığımız için kusura bakmayın hayat tecrübesi benim yaşımın iki katı olan ergin beyefendiler. ama söylediğim gibi ne yaşınız ne de sizin belirlediğiniz kriterler benim zerre umrumda değil.

    öncelikle bey edalarıyla insanların hareketlerini yargılamaktan vazgeçmeniz ve eğer utanıyorsanız kendinizle çelişip uzun uzadıya cevap girdileri girmemeniz dileğiyle...
    (bu arada insanların neyi nasıl söylemesi gerektiğini, kesin olan budur şeklinde belirleyip başka fikirlere saygı duymaktan bahsetmeniz dikkat çekici.)

    ha bu arada fidel castro'nun "sılımı vır".
App Store'dan indirin Google Play'den alın