NBA Final Rövanş Maçı
03:00 Oracle Arena
100 - 77
  • 27
    üçüncü çeyrekte uyuyanların, hatta devre arasında uyuyanların hiçbirşey kaçırmadığı maç. 8-9 senedir nba'i, özellikle de play-off aşamasını yakından takip ederim; ben bu kadar sıkıcı final çok nadir görmüşümdür.

    takımlar arasında uçurum var, daha doğrusu takımlar arası "takım olma" kavramında uçurum var. curry ve thompson elini kolunu sallayarak, neredeyse terlemeden 2 final maçı oynadılar ki bu oyuncular şuanda nba'in en keskin şutörleri listesinde en tepedeler. diğer tarafta ise lebron resmen 40 yaşında zorla maça çıkartılmış gibi oynuyor. klay thompson'ı bile postta itmekte zorlandı ki bu lebron gibi fiziği ile oynayan bir basketbolcu için kabul edilemez bir durum. takım zaten "lebron'un figuranları" kıvamında takılıyor. love'dan değil de final için irving'den çok ümitliydim, o da final havasına giremedi.

    deplasmanda, istediği zaman neler yapabileceğini okc karşısında gördüğümüz gsw, 1 maç alırsa artık şampiyonlar diyebiliriz. ya da lebronu birisi ıslak odun ile döver "sen hiçbir takımdan büyük değilsin, takımın sahibi hiç değilsin. kendine bi çeki düzen ver ve takım için oyna" derse belki seriye denge gelir ama çok zor. sonuç olarak bu maç ile birlikte serinin 4-1'e gittiğini tahmin ediyorum.

    he şimdi ben bu analizi yaptımya seri gider cavs lehine 4-2 filan biter görürsünüz. öyle de bi uğursuzum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın