resim
Emre Mor
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:27
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 79
    oynayacağı iyi bir takıma acilen gitmesi gerekiyor.

    yalnız gittiği takımda dikkat edeceği son şey maaş olmalı. emre bir-iki sene 100 bin euro'ya da oynasa aç kalmaz. önüne elbet teklifler gelecektir. bence bakması gereken şey teklif gelen takımların hocalarının genç yetiştirme arzusu olup olmadığı, bu arzuyu ne kadar sonuca dökebildiği olmalı.

    emre iyi bir hoca tarafından sürekli oynatılırsa, iyi bir kondisyon ekibiyle çalışırsa, iyi yardımcı hocalar tarafından sürekli gözlenirse, iyi analistler tarafından eksikleri daima saptanır ve ona göre çalışma yaptırılırsa, muazzam bir topçu olacak. emre deniyor çünkü. yeteneği de var, denediklerinden ham yetenekle bile sonuç alıyor.

    messi ile karşılaştırmak çok yersiz, çünkü kendisi messi'nin klonu değil. kendisi emre mor. umarım "yeni messi" olmayı değil, emre mor olmayı tercih eder. emre deniyor dedim, işin güzeli bunu abartmadan yapıyor.

    benfica, son durumunu bilmediğim için çekimser yaklaşacağım porto, barcelona, dortmund, liverpool, sporting lizbon, psv gibi takımlar sanki şu an emre için doğru tercihler olabilir. yalnız 11 oynayamayacağı takımlara gidişine de itiraz edilirse katılırım. o yüzden dolu dolu oynayacağı iki-üç sezonluk bir psv kariyeri emre'ye çok şey katacaktır diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın