resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 11082
    wesley sneijder yine kalbimi okumuş, yazıya döktürmüş bir gazetedeki röportajıyla. riekerink ve wesley ile ilgili girdiğim bütün entrylerimde aynı şeyleri izaha çalıştım.

    sneijder futbolun gurusu. bunu anlayabilecek kapasite var mı yönetimde göreceğiz.

    bir yıldır yazıyorum. bırakın sağda solda saçma sapan adam aramayı. önümüzdeki on yılı sneijder ile planlayın. galatasaray'ı avrupanın ilk beş takımı içine sokacağından hiç kuşku duymuyorum.

    futbol zekası öyle üst seviyede ki, bunu verdiği pasların şiddetinden, zamanlamasından, pası atacağı yönü seçmesinden, şut zamanlamasından anlıyorsunuz. etrafındakileri de oynatma kabiliyeti öyle yüksek ki yasin'i bile futbolcu yaptı.

    jan olde riekerink konusunda söylediklerine aynen katılıyorum ve zaten ben aynı şeyi bir aydır tekrarlayıp duruyorum. maceraya gerek yok. allah bize test edip onaylatarak bir teknik adam gönderdi. daha neyi düşünecekmişiz.

    fenerle ligde oynadığımız maçtan başlamak üzere harika bir sınav verdi riekerink. taktik bir deha bu adam. son bir ayda attığımız gollerde hep sanatsal bir vizyon vardı. türkiye'de başka hiçbir teknik direktörde yok bu özellik. hepsi doldur boşalt oynuyorlar. şenol güneş'in dahi bir iki varyasyon dışında taktiği yok. attıkları gollere bakın hepsi kopye goller. dolayısıyla kilitlenmesi de kolay oluyor bu takımların.

    umarım ve dilerim ki yönetim wesley sneijder'i dinler, kompleks yapmaz ve maceraya girmezler. aksi halde olacakları düşünmek bile istemiyorum.

    not: fatih işbecer'in mustafa denizli'yi getirdiğini bilmiyordum. ben başkan dursun özbek ile başkan yardımcısı cengiz özyalçın ısrarcı oldular diye biliyorum. eğer bu doğruysa fatih işbecer'i defterden siliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın