• 250
    90'lı yıllarda galatasaray'ı izleyememiş, sadece youtube videolarından tanıyan arkadaşlarımız tarafından "yaşlı" diye nitelendirilmesi gerçekten çok komik. bu arkadaşlarımızın büyük çoğunluğunun aynı zamanda alp yalman'dan sadece 1 yaş küçük olan ve futbol bilgisi koca bir sıfır olan ünal aysal'a dilenmeleri ise ayrı bir trajedi.

    alp yalman, türkiye'de futbolu bilen yönetici profiline birebir uyan biridir. galatasaray'ı uzaktan veya divandan divana değil, yakinen takip edenlerdendir. yahu bu adam derwall ve feldkamp gibi türk futbolunda devrim yapan adamları getirenlerin başında geliyor. 1996-2000 arası o mükemmel kadronun temel taşlarını koyan adamlardan birdir bu adam. efsane dediğimiz isimlerden bir çoğunun takıma kazandırılmasına öncü olmuş biri. 76 yaşında olması neyi değiştirecek anlamıyorum? real madrid başkanı florin perez 70 yaşında, milan başkanı berlusconi 78 yaşında, atletico madrid başkanı enrique cerezo 69 yaşında olan isimler.

    benim tahminimce alp yalman, sağlam bir alman teknik direktör getirecektir. almanya ve alman futbolu ile oldu olası iyi ilişkiler içinde olmuştur. transferi de euro 2016 çerçevesinde, getirdiği hocanın isteği ile genç oyunculara yönelerek gerçekleştirecektir. şahsen kendisinden umutluyum, inşallah yanıltmayacaktır. yeter ki dursun işine burnunu sokmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın