NBA Final İlk Maçı
04:00 Oracle Arena
104 - 89
  • 10
    eğer cavs bu kafayla giderse curryli gsw bunları mahfeder. neden özellikle curry yazdım? biraderleri durdurdular. ama stladıkları 3 tane olgu var.

    1) 20de 0 atsınlar en kritik anda yine doğru kararı alırbu biraderler. yanlış kararı alırlarsa en kritik yerde sokarlar.

    2) gsw özellikle içeride takım olarak coşan, takım olarak oynayan çok hızlı ayakları olduğundan çift yönlü ateşle domine eden bir takım. özellikle iggy ve livingston (her ne kadar livingston thunders serirsini kötü geçirse de) bu takımda biraderler ve manyak green'den daha güvenilir iki isim. biraderler risk alıyor, yüksek baskı altında yönlendirmeye çalışıyor takımı. bu ikisinin ne verecrğini bilirsin %80 verim verirler en kötü. bunun yanında karakter koyarlar.

    3) bu biraderler özellikle curry öyle silahlarki bu adamlar hiç bir şey yapmasa bu tarz bir savunmada iki kişi çekip diğerlerine alan veriyorlar. 3 pozisyom yazacağım. 1.'si curry sol dipten sağ dipe dip çizgiden bir koşu yaptı. greende sağ dipten sol guarda bir koşu yaptı. o kadar curry'e konsantre olmuşlarki... hem green'in hem de kendisinin adamını üzerine çektiğinden green boş şut buldu. diğer bir poziyonde sağ guarddaki green'in arkasına curry koşu yaptı. böylece green bomboş içeri devrildi. 3. ise curry içeri bir kat yaptığı an illa biri boş oldu. ve bunu o kadar çol yaptılarki.

    bu şekilde curryden 35 sayı yemezsiniz ama 4e 3 basketbol oynsrsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın