resim
Samuel Eto'o
Görev:Başkan
Takım:Kamerun
Yaş:43
Uyruk:Kamerun
  • 392
    gerçekleşirse transferini anlamsız bulacağım oyuncu.

    aslında galatasaray'ın hücum hattının o kadar problemli olduğunu düşünmüyorum.
    bana göre elimizdeki podolski, sinan ve bruma önemli oyuncular. bruma'yı da önemli oyuncular arasında saydım, çünkü devam etmesi gerektiğini düşündüğüm riekerink ile birlikte çıkış yapacaktır. bir de yedekten girdiğinde her zaman katkı veren yasin var. talibi varsa satar daha iyisini alırız. talibi yoksa görevini yapar.

    bu durumda bence hücum hattını tek transfer kurtarır. onun famara diedhu veya benzeri bir isim olması gerektiğini düşünüyorum. podolski baskı kuran, fizik gücü yüksek bir takımda sneijder ve sinan gibi sürekli ceza sahasına giren oyuncularla birlikte çok iyi bir forvet performansı sergileyecektir. işte o zaman bu adamın arkasına da hava toplarında etkili, sıkışan oyunlarda farklı bir tarzla çözüm olabilecek potansiyelli bir futbolcu almanız gerekiyor. hepsi bu. sonra istediğin gibi oyna kadroyla. ister podolski'yi kanada kaydır, ister forvet oynat.

    takımın en büyük eksiği orta sahası. hatta bence o bölge boş. selçuk, bilal, donk... hiç biri işe yaramaz. bana göre bi emre vardı. onu da tutmadık elimizde. şimdi en az 3 orta alan oyuncusuna ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

    denayer'e gelince, bence kariyerini başka takımlarda sürdürmeli. kiralık oyuncu galatasaray'ın işi değil. hele opsiyonsuzsa. chedjou'nun taliplerinin olması güzel haber. bence yaşlı oyuncu hakkımızı defansta kullanmalıyız. koray'la birlikte oynayacak lider özellikli bir stoper.

    bir de linnes ile rekabet edecek sağ bek alırsak huzur içerisinde sezona girebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın