resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 11445
    normalde futbolcular evlendiklerinde performansları yükselir. hatta yerli futbolcuları bu yüzden baş göz etmeye çalışırdı eskiden yöneticiler. burak yılmaz evlendikten sonra iyice rezilleri oynamaya başladı ve müzmin sakat olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

    aynı kişi ile 2009 yılında da düğüne 2 gün kala ayrılmışlar. 5 sene sonra yeniden evlenmişler ama evlendikten sonra burak yılmaz'ın performansında gözlenen keskin düşüş falan gösteriyor ki bir şeyler yolunda gitmiyor.

    darp konusunda yorum yapmak istemiyorum. çünkü ortada 10 milyon tl tazminatlı boşanma davası açmış bir kadın var. şöyle bir örnek vereyim eşi tarafından 30 yıllık evliliğinde 3 kez öldürülme girişiminde bulunulan dayım(u: göğüse saplanan bıçak, şah damarını 2 mm ile ıskalayan bıçak, üzerine bilerek atılan kaynar su) yengeme daha bu güne kadar 1 fiske vurmadığı halde şuan evine yaklaşamıyor. çünkü kendisine gelen kışkırtıcı mesajlara tehtidli cevap vermiş.

    yani demek istediğim bu tarz konularda olaya hakim değilsen kesin yorum yapmamak lazım. hele işin içinde para kopartmaya çalışan bir kadın varsa hiç yapmamak lazım. işini bilen bir kadın için eve yaklaştırmama kararı almak, darp raporu almak falan inanın çok basit olaylar. burak belki darp etmiştir, belki de etmemiştir. ancak bunu biz bilemeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın