• 207
    https://twitter.com/...s/737729769123500032

    bu ne şimdi ? yakında sikmeli, sokmalı mention da atarsınız birbirinize. seviyeyi gitgide yerlere çekiyorlar biz de buna alet oluyoruz. bir da altında "vurdu gol oldu, aslanım admin be." güzellemeleri yok mu ? galatasaray kazanırsa "nasıl yendik ettik." kaybederse "banane ya karnımı mı doyuruyor sanki." diyen adamlar şu sosyal medyada en azılı taraftar oluyorlar bir anda.

    ya beyler bakın derdim başarımızı küçümsemek değil ancak şu eurocup'a çok fazla anlam yükledik. hele ki bir üst organizasyonda finale kalmış olan rakiple eurocup şampiyonluğu üzerinden dalga geçmek en hafif tabirle ezikliktir. eğer ilk turda veya son 16'da falan elenmiş olsalar hadi bir nebze kabul edilebilir bu. ancak adam avrupa basketbolunun zirve maçına çıkmış ve orada kaybetmiş. kaybetmesiyle dalga geç. ben de geçtim şahsen ancak "biz eurocup'ı aldık ama siz heheh." triplerine girmedim. böyle mantıksız bir durum yok.

    taraftar genelde laf anlamaz bunu anlatmak kolay değil ama sırf taraftara şirin gözükmek, gazını almak için böyle ucuz numaralara gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın