• 3733
    bu sezon da futbolda yasadiklari travma sonucu iclerinde kalan her seyi, basketbolda bizi gecip finale kalmalari uzerinden kusmaktalar su anda. yalniz komedi su ki; adamlar nereden saldiracagini sasirdigi icin yine komik duruma dusmekteler.

    sartlar esit oldugunda galip bellidir yazmis mesela resmi twitter hesaplarindan. olm daha yeni hatirlattik tribunlerin yari yariya oldugu final maclarinda 5-0'lik seri yaptigimizi size karsi. ayrica avrupa'da oynadigimiz kadin basketbol finalinde de yine koyduk size. ulker sayesinde kurmussun 20milyon euroluk takimi, bizim 5-6 milyon euroyla ancak kurdugumuz ve oyuncu kalitesini gectim oyuncu sayisinda bile eksik kaldigimiz kadroyu taraftarimizin alinmadigi macta eledin diye kendinden geciyorsun.

    ustune bir de yazmazlar mi welcome to euroleague diye. mesele avrupa kupalariysa kicinizi da yirtsaniz daha yemeniz gereken 40 firin ekmek var be guzellerim. sen avrupanin en yuksek butceli takimiyla hala elin bos donuyorsun diye uzulmen gerekiyor ama galatasaray kompleksin senin baskanini ne hale getiriyor, fantastik fethullah gulen ve strum graz'li aciklamalarindan sonra ulker arena'da pancar suratiyla cekilmis fotografinda bir kez daha gorduk.

    ha bir de iclerine aziz yildirim icin bizim gitme deyisimiz nasil oturmussa, simdi akillarinca ergin ataman'a ayni gondermeyi yapiyorlar. bari burada biraz ozgun olsaydiniz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın