resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 4357
    bu adamı bitiren, şu lüzümsuz pozisyona düşüren tamamen galatasaray yönetimlerinin beceriksizliği ve marifetsizliğidir. bu adam ilk geldiği günden bu yana yedekten girer, bir şeyler yapar; gol atar, alan yaratır, rakibin dengesini bozardı. forvet yokluğunda da belli sayıda hafta 11 oynardı.

    sonra takımın forvet ve hücüm elemanı sayısı azaldıkça adamı as forvet oynatıp sağ kanada falan çektiler en son. o dönemde umut hedef tahtası oldu. galatasaray için yeterlidir, değildir bu ayrı konu; ama eski dönemde rolünde başarılı bir oyuncuyken bu kadar hedef olmasının sebebi kulüp yönetimlerinin basiretsizliğidir.

    yeni sezonda kadroda kalır mı bilmem; ama öyle ya da böyle kulübe hizmet etmiş birisidir. yeteneği el verdiği ölçüde mücadelesini etmiştir. en basitinden koşularını küçümseyenler 7 kasım 2015 rizespor galatasaray maçında sahada koşup pres yapan umut'un saçma sapan bir kartla atılması sonucu son dakikalarda maçın nasıl 2 golle döndüğünü hatırlasın.

    ha bunlar yeterli değil galatasaray'a derseniz, dediğim gibi sorun umut'un şahsında değil, yönetenlerdedir. benim demek istediğim, elbette ki tek forvetimiz umut olamaz; ama ayrılsa da kötü hatırlanacağını sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın