• 45
    olayı tamamen yanlış yerden anlayan ve davranan taraftarlara sahibiz. aynı grup eurocup maçlarında ivme bizim lehimizde iken de aynı saçma hareketleri yapmıştır. bu arkadaşların kim olduğu da hepimizin malumudur.(bkz: ultraslan)

    öncelikle dün akşamdan ziyade geçmiş yıllara dönelim ve tepkinin kimlere olmasını gerektiğini inceleyelim.

    -17 haziran duruşunun yaşandığı yıllarda fenerbahçe'nin salonunda seyircisiz oynanması gereken maçı gücünü kullanamayarak kimler seyircili oynanmasına vesile oldu ?

    -muz salladıkları maçtaki olayı aklamalarına izin verenler kim ?

    -bu sene ve her sene ergin ataman'a demediklerini bırakmayanları, göksenin'e ana avrat küfür edenleri görmezden gelenler ve yaptırım uygulatmayı beceremeyen basiretsizler kim ?

    tüm bunları alt alta topladığınız zaman ortaya çıkan gerçek gücümüzü kullanamıyoruz. sonra da saçma sapan şekilde sahaya bir şeyler fırlatıp aklımızca intikam alıp cezayı kendimiz kesiyoruz. eskiden futbol maçlarında da aynı saçmalık yapılırdı. tt arena ile birlikte bu durum biraz daha azaldı.

    bu işin amasını artık bırakmalıyız. sahaya müdahale böyle olmaz. her seferinde olay çıkararak kendimizi haklı gösteremeyiz. tam tersine güçlü bir yönetimin olmasını sağlayıp hakkını masa başında yedirmeyeceksin!
App Store'dan indirin Google Play'den alın