resim
Diego Pablo Simeone
Görev:Teknik Direktör
Takım:Atlético Madrid
Yaş:54
Uyruk:Arjantin
  • 162
    kaleye otobüsü çekiyor diye eleştiriliyor. arkadaşlar bilmem farkında mısınız ama adamın elindeki kadronun değeri son 4'e kalanlarınkinin yarısıdır. bu şartlar altında mütevazi bir kadroya sahip bir takımın kupayı alabilmesi için başka bir çaresi var mı? yok. zaten şu anki futbol piyasasıyla bayern, barça, real gibi hayvani bütçelere sahip olmayan takımların başarılı olabilmesi için aşağı yukarı böyle bir futbol anlayışına sahip olması lazım.

    son yıllarda bayern, barça, real dışında şampiyon olan takımlara bakalım: inter ve chelsea. onlar nasıl şampiyon oldular? defans yapıp kaleye otobüs çekerek. hatta o dönem sanırım inter ile barcelona arasındaki eşleşmede mourinho bu sebeple çok eleştirilmişti ama sonuç ne oldu? adam müzesine bir şampiyonlar ligi kupası daha götürdü.

    uzun yıllar bayern, barça, real dışındaki takımların, bu futbol anlayışı dışında oynayıp da şampiyon olabilmesi bence çok ama çok zor. dolayısıyla bu adama yapılan bazı ağır eleştirileri çok yersiz buluyorum. bu kadroyla 2 final yaptı, ligde şampiyonluk yaşadı. daha ne yapsın?
App Store'dan indirin Google Play'den alın