resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 2452
    hakikaten çok iyi skor katkısı veriyor ama bu adam kanat forvet bildiğin, defansif açıdan takımı eksik oynattığı çok oluyor. sneijder'in de aynı dertten muzdarip olduğunu düşününce, riekerink'in sabri'yi sırf "ulan hücum oyuncularından en azından bir tanesi savunmaya yardım etsin bari" diyerek oynattığı kanaatine varıyorum, ki haksız da değil.

    demek istediğim şey şu, podolski gibi düşeş transferler kırk yılda bir gelir. bu adam koşmuyorsa etrafındakileri koşturacaksın. santrfor ve diğer kanat oyuncusu sürekli geriye yardıma gelecek, buna göre transfer yapacaksın. bruma bu görev için biçilmiş kaftan, bir tane de pas oyununa yatkın ve pres yapan forvet aldın mı hücum hattın tamamlanır. sinan'ı da savunmaya yardım edecek bir oyun karakteri kazanacak şekilde eğitirsin, her maç sonradan oyuna sokarak da olsa muhakkak forma şansı verirsin. baktın bruma kadar gayretli oynamaya başladı, bruma'yı kesip sinan'ı ilk 11'e alırsın. ikisinden de yararlanırsın kısacası.

    zaten oyun akıcı hale gelince sneijder de daha gayretli oynuyor, bu seneki formsuzluğunu takımdaki genel oyun kalitesindeki düşüşe ve hamzaoğlu-denizli döneminde yaptırılan yetersiz antrenmanlara bağlıyorum. iyi bir hocayla seneye daha iyi olacaktır. lider özellikli bir stoper alınırsa ve ortasaha göbeğindeki her iki isim de top kapan ve rakibi boğan tipte oyuncular olursa ya şampiyon oluruz ya da şampiyonluğu sezon sonuna kadar kovalarız. %100 eminim bu konuda.

    yeter ki puzzle'ın eksik parçalarının hangisi olduğunu anlayabilecek ve gereken takviyeleri uygun maliyetlere yapabilecek yöneticiler olsun. atanımız iyi*, tutanımız iyi*. sözü dinlenirse carole'u linnes'i denayer'i bulup getiren scout ekibimiz iyi. korkunç düzeyde maaş alan isimlerin yarısından kurtulduk (melo gitti, burak gitti, hamit gitti, umut'la donk zaten gidecek)

    en önemlisi seneye rakiplerimiz aralık ayına kadar avrupa'da cebelleşirken biz tek kulvardayız. "ne duruyorsun helva yapsana" o zaman.
App Store'dan indirin Google Play'den alın