resim
Mehmet Topal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Petrolul
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 2059
    kendisi ile selçuk inan'ı kıyaslamak doğru değildir arkadaşlar.

    mehmet topal bir dmc, yani defansif orta sahadır. selçuk inan ise mc yani bildiğimiz göbek orta sahadır. mehmet topal'ın savunması selçuk'un savunması ve top rakipte iken enerjisi ile kıyaslanmayacak derecede fazladır, selçuk inan ise kendisinden daha iyi oyun kurmaktadır. bunlar oynadıkları pozisyon gereği zaten olması gereken şeylerdir.

    4-2-3-1 taktiği ile oynadığımız ve muhtemelen bu taktikle oynayacağımız için kendisinin takıma gelmesi durumunda selçuk'u kesmeyeceği açıktır; kendisi selçuk'un yanında, orta saha ikilisinden biri olarak oynayabilir. mehmet topal, gelmesi halinde bu sene orta sahada yaşadığımız kırılganlık nedeniyle kaybettiğimiz puanların bir kısmını bize kazandırabilir, zira selçuk-bilal ve selçuk-gamsız reyiz olduğu zaman topu alan ceza sahamıza kadar geliyor.

    şu an orta sahamızda 2 tane playmaker var. selçuk ve bilal. 2017-18 sezonunda bu bölgede bir revizyon gerekecekse de; 2016-17 sezonunda bu ikili yanlarında birer dmc ile ligde en etkili orta saha hattı olabilecek kapasiteye sahiptir. benim tercihim ilk 11 için genç, tercihen zenci ve ciğersiz bir orta saha ile formda olan playmaker'ın oynaması, diğer playmaker ile topal'ın kulübede oturmasıdır.

    bu yazının özeti: mevcut durumda kendisi ile aynı pozisyonda oynayan futbolcu sayımız 0 olduğundan ve ideal kadroda bu sayının 2 olması gerektiğinden, bonservis bedeli ödenmeyecek bir topal bu takım için önemli bir oyuncu olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın