resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 5498
    gitmesine sevinmeyi saçma buluyorum. çünkü;

    1- takımın kadro kalitesi yetersiz. birçok mevkide kaliteyi geçtim oyuncu sayısı yetersiz. bizim çoktan transferlere başlamış olmamız gerekirken, zaten bir sürü transfer yapmamız gerekirken ve bu yönetim varken; iyi kötü rotasyon katkısı veren(bu sezon ikinci yarıda 4-5 maçta iyi oynadı), yedekte oturabilecek kalitede ve takımın en az kazanan 2-3 futbolcusundan birini göndermek?

    2-an itibariyle riekerink dönemiyle emre bizde ilk 11 oyuncusu. elimizdeki orta sahalara göre de iyi oynuyor. en kritik maçta ilk 11 başladı dün. ilk yarı iyi de oynadı bence. şu an mevcut kadroyu güçlendireceğimize transfere başlamadığımız gibi daha adamları almadan emre'yle sözleşme yenilemeyip bonservissiz gitmesine razı olmak? maddi manevi ne kazandık?

    3- defansa minimum 2, orta sahanın ortasına minimum 2, kanatlara minimum 2, forvete minimum 2 takviyeye ihtiyaç var. bu yönetimin bu takviyeleri gerçekleştireceğine inanıyor musunuz? inanıyorsanız da yeterli kalitede olacağına inanıyor musunuz?

    4- transferleri yaparsın. düzgün bir orta saha kurulur. ondan sonra emre yetersiz diye yollarsın eyvallah o durumda zaten gitsin de; başkanın dursun aydın özbek'ken daha hiç transfer yapılmamışken takımın içinde sorun çıkarmayan bu adamın gidişine sevinmek?

    5- riekerink'le yola devam etme ihtimali yüksek. şu anda da riekerink'in 4-5 orta saha oyuncusu arasında 2. tercihi emre. teknik direktörün planları arasında olan birinin daha takviyelere başlanmadan gidişine sevinmek?
App Store'dan indirin Google Play'den alın