• 2777
    yarı final serisine çıkmadan önce james'in ayrılması ve green'in sakatlığının bir türlü geçmemesi sonucunda kullanabileceğimiz 5 yabancı kaldı. üstelik green'in ve james'in ikisininde 4 ve 5 numaralarda oynaması pota altı rotasyonunun lasme ve davis'e kalmasına neden oldu. 8 yabancı ve devşirme bobby'e sahip fener'in kadrosundaki dominant uzunları düşününce bu bizim için gerçekten çok büyük problem, fenerbahçe için bayağı avantaj sağlayan bir durum.

    kadro derinliği olarak bu kadar büyük farkın olduğu ortamda deplasmanda maç kazanmak çok zor bir hale geliyor. ancak bugünkü mağlubiyeti bu kadro derinliğine bağlayıp işin içinden sıyrılmak da yanlış. maalesef sahada yeterince mücadele etmeyen, playofflara konsantre olmamış oyuncular vardı. eurocup zaferi sonrası bu konsantrasyon kaybı zaten bekleniyordu ama ezeli rakibinle oynadığın playoff serisinde bu boşvermişlik bayağı can sıkıcı bir durum haline geliyor.

    her şeye rağmen böyle bir mağlubiyetten çıkarılacak dersler de var. gelecek sezonki kadro planlamamızda hangi oyunculara, ne kadar güvenebileceğimizi az çok gösteren bir mağlubiyetti. umarım bu konuda gerekli dersler alınmıştır.

    hoş bu yönetim varken ne desek boş. hala ergin hocanın şart koştuğu bütçenin garantisini vermiş değiller.
App Store'dan indirin Google Play'den alın