resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8721
    öncelikle eleştirilmesine karşı değilim. açık konuşmak gerekirse ben de sezon sonu yolların ayrılması gerektiğini düşünüyorum.

    ancak* selçuk inanı türkiye kupası finalinde top yapmadı oyun kurmadı oyuna ağırlığını koymadı vs diye eleştiren adam futboldan çok net bir şekilde anlamıyordur.

    adamın maçta hocası kendisine ne görev verdiyse onu yapmaya çalıştı. selçuk'un görevi top yapmak değil alan kapatmaktı. fark ettiniz mi bilmiyorum. chedjou oyuna girdi. defansın önünde selçuk,selçuk'un önünde emre çolak ve chedjou oynuyordu. ayrıca bir çok kişi top kapınca yada atak kesince melo gibi pitbull sevinci yapmadığından fark edememiştir belki de ama 45. dakika ile 60. dakika arası yoğun baskı yediğimiz o bölümde selçuk defansif olarak ciddi anlamda iyiydi. önemli toplar kaptı. ancak daha sonrasında takımın geneli gibi yaşadığı kondisyon sorunu nedeniyle oyundan tamamen düştü.

    selçuk'un övülmesini çok doğru bulmuyorum. çünkü selçuk mevcut yaşı ve temposuyla aldığı o uçuk maaşın karşılığını veremiyor, veremeyecek de. ancak selçuk'un defans yapmak, alan kapatmakla görevli olduğu bir maçta top yapmadı, pas yapmadı, sevimli hayalet casper keh keh keh şeklinde saçma sapan eleştirilmesini de acayip gülünç ve yanlış buluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın