resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8711
    mesele artık selçuk'un iyi veya kötü oynaması değil. buraları geçeli çok oldu. kimse de selçuk mükemmel oynuyor, demiyor. burada selçuk hakkında olumluya yakın yazanların hemen hemen hepsi şunu söylemiş bakın: ''selçuk çok iyi değil ama böylesi kötü geçen sezonda, üstelik takım dökülürken selçuk'a saldırmak yanlış.''

    kimse demiyor ki selçuk en iyisi. yetersiz olduğu besbelli. ancak günümüz galatasaray'ında ilk yazılacaklardan biridir kadroya. çünkü mevcut kadroda ondan daha iyisi yok.

    gel gelelim, bazı arkadaşların gecesi gündüzü selçuk olmuş. muhtemelen kabus falan görüyorsa da selçuk'u görüyordur. yatarken aklında selçuk, gözü açtığında da selçuk oluyordur. her şeyi geçtim, kazanılan bir kupa maçından sonra, üstelik selçuk fena da oynamamışken burada bu adamı linç etmeye kalkışırsan kusura bakma ama art niyet ararım şahsen. ne kinmiş ne öfkeymiş. adamın kupa kaldırması batıyor bazılarına.

    onu kupa ile gördükçe deliriyor bir kesim. halbuki anlayamadıkları nokta şu: o kupa tüm galatasaraylıların kupasıdır. ancak nefretlerinden olsa gerek, kupayı selçuk'un şahsi malı gibi algılamaktalar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın