resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 484
    bana göre tüm iyi performansına rağmen carole de linnes de şampiyonlar ligi' nin oyuncuları değiller ancak bu demek değil ki bunları gönderelim. aksine eğer varsa bunlar gibi 5 6 oyuncu daha katalım kadroya. hem verimli hem de ucuzlar. sadece abartmamak, beklentiyi büyütmemek için böyle yazıyorum yoksa ben memnunum ikisinden de. hele hele türk olup da bir bok yapamayan, yeteneksizliği bir kenara, futbol aklı olmayan oyunculara kıyasla çok çok memnunum. bir üst seviyeye çıkarlarsa bizim her kulvarda banko oyuncularımız olurlar, yok çıkamazlarsa da 18 kişilik kadroda her zaman kendilerine yer bulup her zaman oynarlar. bir bunlara bakıyorum bir de yasin' e semih' e bakıyorum. 26 mayıs 2016 galatasaray fenerbahçe maçında semih' in her verdiği pas futbola küfür gibi. yasin' e yetenekli ama oyun zekası düşük diyoruz, yahu top süremeyen, top kontrol edemeyen adamın neresi yetenekli oluyor? yetenekli olan sinan. bir uzun top atıldı kendisine ilk yarıda, adam tek dokunuşla önüne alıp sürmeye başladı topu. teknik deyince insanın aklına ilk önce çalım becerisi geliyor nedense oysaki top kontolü belki de bu işin ilk basamağı. top kontrol edemeyen adamın tekniğinden bahsedilemez bence.

    sonra denayer. adam hata da yapıyordur, kötü maçlar da oynamıştır eyvallah ama adamın 20 yaşındaki gücü, fiziği, tekniği ortada. biz bir tutturmuşuz ama koşuyor diye. yahu galatasaray seviyesinde top oynamak için koşmak yetemez. bu sene leicester city koştuğu için mi şampiyon oldu, vardy koştuğu için mi ingiltere milli takımında? tabii ki koşacaksın ama yetenek olmadan koşarsan umut bulut olursun işte en fazla.

    nereden başlayıp nereye geldim. sonuç olarak ben çok memnunum bu adamdan. bu adamın aynısının türk olanını almaya kalksak hem daha pahalı olacak hem de yetenekleri ve iş disiplini linnes seviyesinde olmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın