resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8682
    hangi vasfıyla takıma kaptanlık yapıyor ve her maç 90 dakika sahada kalıyor bilmiyorum. ama şunu biliyorum ki gittiği gün bana bayramdır. bu adamın aldığı maaş üzerinden eleştirilmesi bile artık sinirimi bozuyor. bu adam aldığı maaştan bağımsız olarak berbat oynuyor. eleştirilmesi için yüksek maaş alması gerekmiyor. sadece 3,5 milyon alan biri için kötü değil. 1 milyon alan seviyesinde bile katkısı yok takıma. sırf eleştirinizin daha makul görünmesi için olay fiyat/performans meselesiymiş gibi eleştirmekten vazgeçin allah aşkına.

    26 mayıs 2016 galatasaray fenerbahçe maçında yine berbat oynadı, yine tonla pas hatası yaptı. hani pas hataları zor pozisyonlarda olsa gam yemem. zaten rakip sneijder'in üzerinde oynadığı için bomboş top kullanıyorsun. bir zahmet o müsait pozisyonlarda da isabetli pas ver. savunmadaki beceriksizliğine ise hiçbir şey demiyorum. ikinci yarının başlarında bir pozisyonda josef orta sahada yüzü kendi kalesine dönük biçimde topu alıp çoğu oyuncunun yapacağı şekilde ekseni etrafında dönerek topu bizim kaleye doğru sürdü. pozisyona en yakın oyuncu olan selçuk ise bu hareketi bile okuyamayarak josef'in yanından geçerek rakibinin topu sürdüğü yönün tersine doğru depar atarak gözden kayboldu. sadece bu hareketi bile kendisinin savunmaya katkısını özetlemeye yetiyor.

    ama kendisi maçın ardından yine muzaffer komutan tripleriyle sanki kendisinin üstün meziyetleriyle kazanmışız gibi caka satacak, yine kendisini xelçuk diye yalayan tipler piyasaya çıkacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın