• 60
    electronic frag* tarafından düzenlenen the world championship'in milli takım kaptanlarının açıklandığı elektronik spor. türkiye milli takımının kaptanı geçen seneki gibi çağatay ''despe'' sedef. geçtiğimiz yıl türkiye elemelerde kötü oynamasa da finallere kalamamıştı. son bir yılda başta space soldiers ve deathtrap oyuncuları olmak üzere türk oyuncular kendilerini geliştirdi. bu yıl da finaller yine zor ama elemelerde bir tık ileriye gidilebilir.

    the world championship aktif olarak düzenlenen tek milli takım turnuvası. toplam ödülü elbette majorlerin kat kat altında. $100.000 ödül ve finallere katılan takımlara toplam $50.000 ulaşım ve otel masrafları için yardım var. ödülü çok olmasa da eğlenceli bir turnuva oluyor. sürekli birbirlerine karşı oynayan yıldız oyuncuları aynı takımda görmek veya birlikte oynadıkları arkadaşlarının karşısında görmek enteresan elbette.

    benim beğendiğim şöyle bir kural var, bir milli takımda aynı takımdan maksimum üç oyuncu bulunabiliyor. bu da renk katıyor turnuvaya. elemeler boyunca 15 farklı oyuncudan yararlanabiliyorsunuz toplamda fakat eğer finallere kalırsanız beş oyuncu seçip onları kullanmak durumundasınız. bu oyuncuları da takım kaptanları belirliyor. küçük bir detay, kaptanların oynama zorunlulukları yok.

    takım kaptanları sıralı tam liste*:

    http://www.csgotoday.net/...22030cf29bc2c826354d
App Store'dan indirin Google Play'den alın