resim
Sebastian Rode
Takım:E. Frankfurt
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:33
Boy:1.79
Uyruk:Almanya
  • 29
    kendisinin bugünkü şartlarda galatasaray'a transferi imkansızdan da öte.

    http://www.fussballtransfers.com/...appt-sich-rode_65214

    habere göre, rode'nin bu sene bayern'in kadrosunda düşünülmemesi sürpriz olarak değerlendiriliyor ve aralarında borussia mönchengladbach, schalke 04, wolfsburg, hertha berlin, napolive borussia dortmund'un bulunduğu 6 kulübün bayern'in kapısını çalacağı söyleniyor. dortmund bu takımlar arasında şampiyonlar liginde oynayacak olması dolayısıyla en şanslısı. tuchel'in de, sakatlığı olsa da manchester city'e gitmesi gündemde olan ilkay gündoğan'ın yerini rode ile doldurmak istediği yönünde bilgiler var.

    tüm bunları niye yazıyorum? bu kadar kötü geçen bir sezonun ardından herkesin bir umutla genç, yetenekli ve geleceği olan oyuncularla bir yeniden yapılanma hayali kurduğu ortada. elbette ki böyle rezalet bir ahvalde bu son derece haklı bir hayal. insanlar tutunacak dal arıyor. ve fakat (bkz: dursun aydın özbek yönetimi)

    velhasıl, galatasaray'da devrim ya da darbe benzeri bir şey olmadığı sürece, bırakın rode, tiote gibi heyecan verici ve geleceğe dönük transfer haberlerini, herkesin kendini çok daha zor günlere hazırlaması gerekiyor. acı da olsa gerçek bu. bunun üzerine, yani galatasaray'ın bile bile, göre göre nasıl ve neden böyle bir batağın içine sokulduğu, eşi benzeri görülmemiş kifayetsiz ve liyakatsizlerin eline düşürülmüş olduğu üzerine zaman olunca uzun uzun yazarız.

    fakat o zamana kadar kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın