resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 2646
    yerli oyuncular tarafından sabote edildiğini iddia edenler felipe melo'nun prandelli dönemindeki performansını, wesley sneijder'in sırf prandelli var yüzünden ayrılmak istediğini falan hatırlıyorlardır umarım. çünkü unutmuşlar gibi gözüküyor yorumlara bakınca.

    sen futbolculara hayatlarında hiç oynamadıkları bir dizilişte buna yönelik taktik çalışması bile yapmadan oynatmaya çalış, bazı futbolcuları oynayamayacakları mevkiye koy, bazılarına ise oyun stiline uymayan görevler ver. ondan sonra yerli oyuncular sabote etti.

    asıl sabote eden prandelli'ydi. sivasspor'a karşı 3-5-2 denedi. 9 tane %100 lük karşı karşıya kaçırdı sivasspor o gün. tam 9 tane. aynı pozisyonları arsenal yakalasa içimizden geçeceğinin bütün taraftar gayet farkındayken kendisi arsenal deplasmanına da sivasspor maçındaki kadro ve dizilişle çıktı yabancı sınırına takılan 1 2 oyuncu dışında.

    şimdi bu adam sivasspor'a bile 9 tane karşı karşıya pozisyon verdiği taktiği 3 gün sonra arsenal karşısında da uygulamaya çalışırken her şey normal, verdi saçma sapan taktikleri uygulamayan oyuncular kötü oynayınca sabote ediyorlar öyle mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın