resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 4769
    26 mayıs 2016 tarihli kupa finalini izlemek için antalya'ya giden efsane oyuncumuz.

    teknik direktör arayışlarında olduğumuz şu günlerde maçı izlemeye gelmedi elbette akıllarda acaba mı dedirtiyor. şahsi fikrim hagi'nin sezon başı kampı öncesi aldığı takımı şampiyonluğa oynatabileceğidir ki bunu galatasaray'a ilk gelişinde yapmıştır. eğer galatasaray'a gelirse ilk defa hem beklentinin düşük olduğu bir sezonda hem de sezon başında gelmiş olacak.

    hagi'nin 2010-2011 sezonunda oynattığı futboldan dolayı hagi'ye kızmak çok saçma zaten, hatta o dönemki takımla kadıköy deplasmanından yıllar sonra ilk defa puan alabilmiş olması başarı sayılmalıdır. ilk gelişinde ise 100. yılda şampiyonluk beklentisi olan ancak bu beklentiye cevap veremeyecek bir kadro planlaması olan bir takıma gelmiştir. kadro alitesi olarka şu anki takımı muhafaza etsek dahi hagi'nin ilk dönemki kadrosundan fersah fersah kaliteli bir kadromuz var diyebiliriz.

    2010-2011 dönemindeki transferleri çok eleştirilmişti; komisyoncu diye yaftalanmıştı ancak o donem ciddi para harcadığımız tek transfer stancuydu ve stancu geldiğinde genç ve potansiyelli bir oyuncu olarak gelmişti eğer yabancı sınırı olmasaydı umut bulut'un verdiği atkının daha fazlasını vermesi de mümkündü; yabancı sınırı ve sabırsızlığımız neticesinde kullanamadığımız potansiyel için hagi'yi suçlamanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.

    gelirse tek tereddüdüm duraklama dönemindeki yeniçeri ocağından hallice olan taraftarımızın kelle sevdasına kurban gitmesi ve böyle bir efsaneye bir kere daha ayı edecek olma ihtimalimiz; onun haricinde keşke gelse, hatta oğlunu da alsa gelse...
App Store'dan indirin Google Play'den alın