resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8672
    insan olarak bazen çok acayipleşiyoruz. bu adamın yıllık maaşı 2.8 milyon euro. ve selçuk inan 5 senedir bu takımın kaptanı.

    5 senede, alınabilecek 13 kupanın * 8'ini almış kadronun kaptanı kısacası.

    elano geldi, yattığı yerden 3 milyon euro kazandı burada. eboue, laubali laubali oynayıp yine 3 milyonu cukkaladı. hem de bu armayı zerre umursamadan aldı bu paraları. veya lincoln... deplasmana gitmeden 4 milyon euro'ya yakın para aldı yıllık. imza paraları vesairesi de hariç. chedjou: ne kattı takıma? ama 2,5 milyon alıyor. sabri ne kattı onca sene takıma? sıfır etki ve katkı. karşılığı mı? 2 milyon euro.

    aydın yılmaz senelerce trilyonları kaptı. ancak saçına şekil verip, ailesiyle turistik gezilere çıkmayı başardı onca yıl. jo'lar, dos santos'lar, bratu'lar, heinz'lar, hajrovic'ler ne kattı bu takıma ya? hepsi milyonluk eşşeklerdi sonuç itibariyle.

    mehmet demirkol'un hep söylediği gibi, türk futbolunun kaderini değiştiren adamdır selçuk inan. fenerbahçe taa o dönem 3 milyon euro para önerdiğinde çok daha azına, sırf galatasaraylı diye bize gelen kişidir selçuk inan. bizim yeniden diriliş sezonumuzda herkes bir yanadır, selçuk bir yana. ve şunu da çok iyi biliyoruz ki o sene şampiyonluk gelmeseydi belki kulübün kepenklerini çoktan indirmiştik.

    yarın patronunuz size geldi ve dedi ki: '' maaşına 7 bin tl zam yapıyorum.'' haydi reddedin bakalım teklifi. çok adaletli, çok hak seversiniz ya. benim hakkım bu değil patronum deyin. madende o emektarlar 700-800 tl alırken benim bunu almam adalet değil deyin. deyin yahu bir kere de madem.

    sanırsınız tüm takım senelik 200 bin euro'ya oynuyor da selçuk 3 milyon alıyor. en boş adam bile 1 milyon euro alıyor yahu. chedjou bile 2 küsur alıyor, sabri bile 2 milyon alıyor. ama hala selçuk'un aldığı para gündem konusu.

    haa elbette bu paralar bizim konumumuzda olan biri için çok yüksek. ancak mesele sadece selçuk değil ki. tüm takımın maaşı yüksek. kaleci cenk'in de yüksek, koray'ın da yüksek, selçuk'un da yüksek, diğerlerinin de yüksek. bir kere de olsa bu adamı dinlendirdik mi? herif senede 50 maça çıkıyor. yaşı da var. bu adam artık yorulmuş olamaz mı? dinlenmeye ihtiyacı olamaz mı? teknik heyetlere kızacağımıza, yerine adam almayan yönetime kızacağımıza niçin bu herife kızıyoruz?

    çok mu zordu selçuk'un yanına koşan, ısıran birini monte etmek? selçuk zaten kariyeri boyunca koşan, ısıran, basan, defansif müdahalelerde bulunan biri olmadı ki. manisa'dan beri adamın bir tarzı var. ama biz diyoruz ki, '' sen çok para alıyorsun, yapmak zorundasın, oynamak zorundasın'' sana biri çok para verip bir köprünün tüm çizim, hesap ve planlamalarını yap dese yapabilir misin? maldini'den çok gol atmasını bekleyebilir miydin zamanında? sneijder'den ön libero olmasını bekleyebilir misin?

    neymiş forma atmış. yahu formayı attı dediğiniz olay, çıkartıp tugay hocaya verdi yani. zamanında lincoln deplasman seçerken, sivas soğuk oluyor, ben burada kalayım derken kimse ses çıkarttı mı? baros 1 sezon yatarak 2,5 milyon euro kazandı da isyan eden oldu mu? hepsi hak'tı da bu haksızlıktı değil mi?

    adam 14 gole ulaşıyor ama öyle ama böyle, hala dalga geçiliyor. tamam beğenmeyebilirsin elbette ama yerden yere vurup , dalga geçmeye kimsenin hakkı olduğunu düşünmüyorum. haa herkese isyan eder selçuk'a da sıra getirip eleştirirseniz, eyvallah. ancak yatarken selçuk, kalkarken selçuk be kardeşim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın