resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8669
    kimilerine gore her elestirilisi sacma salak bi sebepten olan maestro. tabi canim biz abartiyoruz. yoksa selcuk'un elestirilecek tek bir noktasi yok. videodaki sorun su; sen kimsin ki bu adamlarla beraber oynayabilecegini dusunuyorsun? dusunuyorsan da biz yaptigin hareletlerden sonra bunu bile kabullenemiyoruz. bir de piskin piskin siritiyorsun. derbide formani cikarirsin zorlarina gitmez, yillik 3.5 milyona hayalet gibi dolasir ilk sezonki performansinin ustune yatarsin kimsenin zoruna gitmez. gol bulmamiz gereken dakikada isliklandin diye takimi ataga kaldirmak yerine orta sahadan kaleciye pas atar bir de pis pis gulersin zorlarina gitmez. melo gitsin diye hamzayla birlik olursun zorlarina gitmez. sonra kalkarlar 2 haneli iq'ya sahip diye bik bik oterler. siz kimsiniz ki milletin iq'su hakkinda yorum yapabiliyorsunuz?

    iyice boku cikti sozlugun, adam hayalet gibi anlamiyor musunuz? lan adam ikili mucadelede yok, sut nadir, senede iki serbest vurusa oynuyor iki sezondur, ara pas yok, arada sirada da olsa calim yok, ver kac yok, duvar olma yok, seri oynama tek pas falan zaten hic yok.. lan ne var o zaman? ilk iki sezon firtina gibi olan, cl'de milletle ikili mucadeleye girip kazanan selcuk inan'in hatirina daha ne kadar sabredelim bu hayalete?

    unal aysal'in yaptigi en buyuk hatadir bu ve burak
    o donemin yabanci kuralindan mutevellit kafalari rahat olsun da iyi oynasinlar diye sozlesmelerini uzatmis, kimse parayla kandiramasin diye de iyi paralar vermistir. tabi klasik turk oyunculari olan bu adamlar parayi gorunce kafalarina gore takilip performanslarini bir tik yukariya tasiyacaklarina on tik asagi cekip takimin sahibi gibi davranmislardir. benim hemserim olmasina ragmen elestiririm. boyle devam ettigi surece de elestirecegim. umarim bir an once takimdan defolup gider. biktim orta sahanin yol gecen hani olmasindan.

    haydi bakalim selcuksporlular, ofsayt butonu altta.

    edit: bizlerin yirtinip kulube kazandirdigi paralarla yillik 3.5 milyon yuro kazanan adam benim armayla ilgili hayallerimin ortasina sicarken bise yok, ben rezil oynayip cuvalla para kazanan, kazandigi paranin kurus hakkini veremeyen adamin hayallerine laf atinca auuuvv! he canim bi sizsiniz zeki, bi sizin kafaniz calisiyor. adi ustunde selcuksporlusunuz, ister kabullenin ister kabullenmeyin..
App Store'dan indirin Google Play'den alın