resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8674
    my dream five-a-side adlı videodaki problem ne anlamadım. yav bu adamı ben de sevmiyorum, hatta nefret ediyorum. forma olayında ta takımdan kovulmalıydı zaten evet bence de böyle katılıyorum ama sapla samanı nasıl bu kadar karıştırıyoruz arkadaş?

    o kadar yazı yazılınca aha kesin burak dedi diye düşündüm. dememiş ki dese de der. hayal adı üstünde hayal. misal bana sorsalar hayalindeki 11 diye ben de kendimi koyarım. zaten bu adamları izliyoruz ki futbol izlemek hayattaki en büyük ikinci hobim ama ilk sırada oynamak var aq. hayalimdeki kuracağım kadroya koyarım ben de hagi'yi, zidane'ı atarım aralarına kendimi al gülüm, ver gülüm misal bi de böyle düşünün. sevmeyin nefret edin de işleri karıştırmayın.

    bir de bu adamın penaltı olayından harry kewell the wizard of oza çakıldı ki o da niye yine anlamadım. la adam karaktersiz bence de evet bence de sattı takımı evet evet evet. ama adam iyi penaltı kullanıyor bunlar bağımsız şeyler. adamın futbol aklı da beli dönse belli ölçülerde iyi sayılır. nalakası var geri kalan şeylerle.

    hayır hayalindeki 5liye gerçekten kendisini koyacak kadar başşaklı ya da egoist kaç tane futbolcu var. portekizli ronaldo, zlatan, maradona, zidane, hagi, messi, brezilyalı ronaldo,, cantona, pele, best, maldini, cannavaro gibi 15 bilemedin 20 adam sayabilir egodan ya da cidden o kadar başşaklı olduğundan. selçuk hiç bi konu da bu adamların çeyreği etmeyeceğini kendisi de biliyor. adam zidane'la yan yana oynamak hayalim demiş ya da kendince espri yapmış aq bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın