• 62
    2-1 ingiltere kazandı maçı. maç genelinde kafa kafaya oynandı maç hatta türkiye daha iyi oynadı diyebiliriz. ancak ingiltere gerçekten çok tehlikeli takım bugün eksikleri vardı özellikle liverpool ve manu da oynanayan oyuncular yoktu. onlar olmamasına rağmen yeni bir sistem denemelerine rağmen nasıl oynayacaklarını iyi biliyorlar. ama defans hatları zayıf gözüküyor aynı galatasaray gibi kg var takımı olmuşlar.

    yeni türkiye için ise rezalet bir defans var içinden geçiyor herkes zaten. euro 2016 için bakarsak topal yerine semih,serdar vs gelicek yine bir işe yaramayacak o defans göbekle yeni türkiyenin işi çok zor. orta saha gayet akıcı eksik olarak terim tek ardayı oynatamadı onun dışında kafasında euro 2016 11 bence bu şekilde olcak. ancak yeni türkiyenin diğer problemi orta sahası çok yumuşak kalıyor. topal özellikle defansda oynarsa daha da zayıflayacak. tek forvet cenk ise olmadığı bugün belli oldu. burak araya kaçan, koşan bir oyuncu bizim için ideali o. cenk çok statik kalıyor ama çok iyi bitirici. bu yüzden tahminen burak terimin ilk aklında ki isim olacak eğer sağlıklıysa.

    sonuç olarak güzel bir maç oldu 2 kalede de bol pozisyonlu bir maç. euro 2016 için 2 takımda iyi ve kötü sinyaller verdi. yeni türkiye için kötü sinyalleri gidermek zor çünkü o bölgelerde zaten adam yok. ingiltere ise liverpool ve manudan gelicek oyuncularını bekleyecek. onlar dönünce herşey daha iyi bir hale gelebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın