• 158
    dünyanın en dengesiz kadrolarından birine sahip. gerçi bildim bileli böyleler. mükemmel forvet hattı, çok iyi orta saha, vasat mı vasat defans ve kaleciler. copa america kadrosuna bakalım.

    kaleciler: sergio romero (manchester united), nahuel guzmán (club tigres), mariano andujar (napoli)

    sergio romero fena kaleci değildir lakin önünde sonunda yedek. diğer ikisinin adını bile duymadım.

    defenders: gabriel mercado (river plate), facundo roncaglia (fiorentina), nicolás otamendi (manchester city), jonathan maidana (river plate), ramiro funes mori (everton), marcos rojos (manchester united), víctor cuesta (independiente)

    içler açısı. neredeyse semih kaya bile girebilir şu rotasyona. otamendi 45 milyon avroya gitti city'ye ama o paraların adamı değil. funes mori fazla savruk. rojo iyidir de diğerleri kimdir, necidir? mascherano stopere çekilirse belki biraz adam olur şu defans hattı.

    midfielders: javier mascherano (barcelona), matías kranevitter (atlético madrid), ever banega (sevilla), lucas biglia (lazio), javier pastore (psg), augusto fernández (atletico madrid), erik lamela (tottenham), nicolás gaitán (benfica), ángel di maría (psg)

    hayır, ağlamıyorum; gözlerime toz kaçtı. bir erkeğin pes oynarken başına gelebilecek en kötü şeylerden biridir herhalde şu kadroya sahip bir takımı almak. insan kimi seçeceğine karar verene kadar kafayı yer. breh breh breh...

    forwards: ezequiel lavezzi (hebei china fortune), lionel messi (barcelona), sergio agüero (manchester city), gonzalo higuaín (napoli)

    ov ye men, ov ye... insanı işte böyle rapçi fuat'a bağlayan bir rotasyon. yoruma gerek bile yok. sadece şunu söyleyeyim, tevez ve dybala kadroya girememişler.

    çok üzülüyorum valla şu dengesizliğe. kırk yılda bir denk gelebilecek orta saha-forvet jenerasyonunu yakalamışsın ama müdafaa hattın trabzonspor'unkinden hallice.

    testissiz mandingo olmak gibi bir şey bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın