resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 1588
    pozisyon alması bile yerli forvetlerimizin hepsinden daha iyi neredeyse. misal gençlerbirliği'ne attığı 2. gole bakalım. poldi dip çizgiye iner inmez sinan kendini penaltı noktasına doğru, geriye doğru attı. böylece poldi topu geriye doğru çıkarttı ve sinan da tek vuruşla bitirdi işi.

    aynı sahnede burak yılmaz'ı düşünelim şimdi. bunları çok yaşadığımız için artık buraya yazınca hemen herkesin anlayacağını düşünüyorum tarif etmeye çalışacağım şeyi. kanat oyuncusu dip çizgiye inmiş, ceza sahasına girmiş. bu durumda normal olan sinan'ın yaptığıdır. yani içerideki oyuncular kendini kaleden uzaklaştırmalıdır ki, kanat oyuncusu topu dışarı doğru çevirsin ve takım arkadaşı da topu kaleye direkt gönderebilsin. burak efendi ne yapardı mesela bu pozisyonlarda? hemen söyleyeyim. kendini geriye atması gerekirken kafası kesik tavuk gibi koşup taaa altıpasa kadar girer, neredeyse kaleciyle aynı hizaya gelmesine rağmen bir de oradan eliyle önüne pas istediğini falan işaret eder. asfjkaskf abi bu kadar mı sıfır olur bir futbolcunun futbol aklı? yani hiç mi kafa basmıyor o topun oradan sana gelemeyeceğine? sonra da arkadaşı pas atmayınca neden pas atmadın diye yırtar kendini.

    edit: ceza sahasneijder'in ilettiği görsel de cuk oturdu. ekliyorum: https://upload.wikimedia.org/.../de/Burak_Yilmaz.JPG
App Store'dan indirin Google Play'den alın