resim
Nemanja Nikolics
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:36
Boy:1.80
Uyruk:Macaristan
  • 10
    videolarından anladığım kadarıyla muhteşem bir bitirici, ama muhteşem bir bitirici olmak iyi bir forvet olmakla aynı şey değil. örneğin oscar cardozo da muhteşem bir bitirici, ama o kadar yavaş ve diğer oyunculardan kopuk ki markajdan kurtulup doğru dürüst pozisyona bile giremiyor. resmen takımı bir kişi eksik oynatıyor. tabi nikolics bu kadar hantal mıdır bilmiyorum, ama macar milli takımında bu sezon çoğunlukla yedek kalmış, bu kadar gol atan bir forvetin yedek kalması da enteresan bir durum. başka sıkıntıları da olabilir elbette.

    ama kesin olan bir şey var, nikolics'i iyi beslersen 15-20 golden az atmaz. onu iyi besleyebilmek için oyunu rakip yarısahaya yığman lazım, oyunu yığabilmek için topun rakipte kalmasına müsaade etmemen lazım, bunun için iki kanat oyuncusunun da savunmaya yardım etmesi, göbek oyuncularının durmaksızın pres yapması, hatta mümkünse forvet arkasındaki oyuncunun da göbek oyuncuları kadar koşması lazım (sneijder bunu yapamıyor).

    eğer bu koşulları sağlarsak nikolics on numara katkı verir. sağlayamazsak memnun kalır mıyız bilemiyorum. ben bu arkadaşı 2005-2007 arasındaki ümit karan'a benzettim, ümit 2008 şampiyonluğundan sonra başaşağı düşüşe geçmişti, kaba hesapla 32 yaşına kadar iyi performans gösterdi. bu hesaba göre nikolics'in de 3-4 sene daha üst düzey katkı vermesi muhtemel *

    https://www.youtube.com/watch?v=GovwezJj3RM
App Store'dan indirin Google Play'den alın