resim
Nemanja Nikolics
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:36
Boy:1.80
Uyruk:Macaristan
  • 9
    elalemin dingil bir topçusu üzerinden bile ateş püsküren kinli yazarlar için kendisinin ve stancu'nun stancu galatasaray'a gelmeden önceki sezonlara ait istatistiklerini paylaşıyorum. ikisi aynı yaştalar aralarında 6 ay fark var.

    öncelikle nikolics 31/12/1987 doğumlu, stancu 28/06/1987 doğumlu. aralarında 6 ay var. aynı yaştalar. stancu galatasaray'a gelmeden önceki seneye kadar stancu ve nikolics'in istatistikleri aşağıda. ben büyük bir fark göremiyorum.

    nikolics;
    07/08 sezonu 12 maç 4 gol
    08/09 sezonu 22 maç 16 gol
    09/10 sezonu 31 maç 19 gol

    stancu;
    07/08 sezonu 31 maç 6 gol
    08/09 sezonu 34 maç 11 gol
    09/10 sezonu 34 maç 14 gol

    bu sezondan sonra stancu daha üst seviye bir lige geçmiş haliyle gol sayıları aşağı yukarı aynı kalmış ama nikolics macar ligi gibi macarların bile sallamadığı bir ligde istatistik yapmış ve bu istatistikle stancu'dan daha üstün olduğu savunuluyor. bazıları futboldan gerçekten hiç anlamıyor.
    28 yaşındaki macar ligi gol kralını istatistikten tanıyan adam gelip burada savunup bir de ayar verdiğini sanıyor. hayatında izlememiş ama oynanılır kumarmış neden çünküsüper istatistiği var.

    işte sevgili sözlük yazarları, iyi seyredin biz 2. fatih terim döneminde işte bu kafalar yüzünden battık. ardından adnan polat döneminde bu kafalar yüzünden paraları sadece istatistiğe göre yapılan transferlere saçtık. aynısı işte.

    he bu arada olay istatistikse o hiç sevmediğin her gün küfür ettiğim burak nikolics'i top diye oynar belirteyim.
    son 8 sezon
    229 maç 130 gol 42 asist. bazılarının uyduruğu istatistiğe göre gole katkı ortalaması: 0,75.
    8 sezonun yarısında bir avrupa devinde oynamış. bilmeyenlere hatırlatayım videoton değil galatasaray.

    şu benden bile az maaş alan topçunun başlığında mesaimi çaldınız ya başka da bir şey demiyorum.

    edit 1: adamı izleyip de yorum yapanlara saygım sonsuz. beğenmişlerdir olabilir. ama 28 yaşında üst düzey hiç top oynamamış bir adam alınabilir bir risk değildir.
    edit 2: he bu arada madem istatistikten konuştuk, bu sezon transfer olduğu legia'da avrupa liginde ön elemede 2 gol atmış biri kukesi'ye biri botosani'ye asdasdkaslşdf.
App Store'dan indirin Google Play'den alın