• 189
    stakhovsky'i yenmesi roland garros elemelerinin açık ara en büyük sürpriziydi. ana tabloya kalmak için önündeki tek engel guido andreozzi. şu anda 3. set oynanıyor ve marsel ilk seti 6-3 kaybetti, ikinci seti 6-2 kazandı.

    andreozzi stakhovsky'e oranla çok daha sınırlı bir oyuncu. yine de toprakta challenger - atp düzeyi arasındaki ince sınırda. haftalık formlarla da iyi işler başarabiliyor. çok iyi bir servisi yok ama bazen %70'le falan oyuna sokup can sıkabiliyor. az hata yapan ama winner vuruşları yapma potansiyeli de az olan bir oyuncu. mücadeleci ve dengeli bir oyuncudur. maçın kritik noktası marsel'in winner/basit hata oranı ve andreozzi'nin backhandine derin toplar atabilme oranı olacak. andreozzi backhandine derin toplar atıldığında hataya en müsait anını kollamış olursunuz. normalde kısa düşen bir vuruşla karşılık verir ve yaklaşarak net bir winner vurma şansı yakalarsınız. bunu tekrarladığınızda da andreozzi risk alıp kontra vuruşlar yapmaya çalışır ki sınırlı yeteneğiyle genelde topun filede kalmasıyla sonuçlanır. forehandinde ise iyi savunmacıdır.

    stakhovsky ise ilk 50 tenisçisiydi. düzenli olarak atp seviyesinde oynayan, grand slam'de federer'i yenen, iyi bir potansiyele sahip geçen hafta turnuva kazanıp gelen bir oyuncuydu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın