• 50
    wesley sneijder'in satılma ihtimali değildir, wesley sneijder'in ayrılmak isteme ve ayrılma ihtimalidir o. taraftar sneijder'e böylesine tapıyorken kimsenin durup dururken sneijder'i satmaya götü yemez çünkü. ayrıca sneijder gitmek isterse galatasaray'ın yapacağı hiç bir şey yok. çünkü 7.5 milyon euroya serbest kalma maddesi önümüzdeki transfer dönemi itibari ile devreye giriyor.

    ne yalan söyleyeyim 32 yaşına gelmesi, bu sene aldığı kilolar nedeniyle sahada istediklerini yapamaması(u: bazı arkadaşlar o eski güdümlü füzelerini kiloları nedeniyle gönderemediği gerçeğini hala kabullenemedi, etrafındaki oyunculara suç buluyorlar. sanki yasin ve diğerleri sneijder'in önüne baraj kuruyor şut atarken) yüklü maaşı falan derken normalde satılmasına çok da soğuk bakmazdım. ama kadromuz öylesine çöplerle dolu bir kadro ki. sneijder'den önce gitmesi gereken tonla adam var galatasaray'da.

    şöyle söyleyeyim. takımdaki çöplerin hepsini gönderelim. yerlerine daha iyi performans vereceklerini alalım. arada oluşacak pozitif maaş bütçesi farkı sneijder'in yıllık kazancının en az 2.5- 3 katı olacaktır. demek ki sneijder'den önce gitmesi gereken tonla adam var takımda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın