• 49
    tüm samimiyetimle söylüyorum, gerçekten işi bilen ve galatasaray'ın geleceğini kurtarabileceğine inandığım insanlar tarafından yönetilsek, gerçekten böyle bir projeye gerekli maddi imkanlar sağlanması için satılmasına ses çıkarmayabilirim.

    ama takımda adını saymaya dahi gerek durmadığım çöpler var ki onlar dururken ve kendisinden doğacak olan boşluğa yine saçma sapan oyuncular alınacakken asla ve asla gitmesini istemem.

    bu takımda muslera, sneijder, podolski, sinan, hakan, carole, linnes, kalsın, bruma ve telles de gelsin, kalan herkesi satabilirsiniz, sneijder'im maliyetine karşılık gelen 5-6 futbolcuyu bedelsiz gönderin yine ses etmem ama her şey bu kadar kötüyken elindeki en iyi parçayı satmak mallıktır. bu adam bayrak adam olmuştur, takımın kaptanı olmuştur, takımı etrafında kurmanız lazımken satılması teklif dahi edilemez.

    kaldı ki bu adam brezilyalılar gibi salacak biri değil ki, adam gibi bir hocayla iyi antrene olsun seneye yine ligin en iyi oyuncusu olacak.
    hagi 36 yaşında futbolu bıraktığında da gayet fitti ama iş ahlakından dolayı antrenman kaçırmayacağı için o tempo artık kendisini yoruyordu ve bu sebeple bıraktı.

    totti roma'da 39-40 yaşında oynarken bizim bayrak adamlarımız neden oynamasın?
App Store'dan indirin Google Play'den alın