resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8661
    bu taraftar senede 40 maç üstünü kaldırabilecek adamı değil de iki maçta bir sakatlanan denayer'e tav ya ben gerçekten anlamıyorum. gözüne vurmuş prangayı, kulağını da tıkamış, sadece konuşuyor. konu selçuk olunca her defasında başlığına vurmaya geliyor, bu sene yokları oynamış sneijder'e tek bir söz etmiyor. bu sene muslera'nın performansı bile iyi değil. ama konu sadece selçuk, selçuk, selçuk. o kadar.

    takım 3-4 sene önceki gibi aşırı ivme atacak da selçuk şampiyonlar ligi için yavaş kalacak da o zaman gidecek de... unutun bunları, o seviyeye geri dönmemiz için önümüzde çok ama çok zorlu bir yol var.

    bir adam var, adamın evinin tuvaletinden geri bok fışkırıyor ama ev sahibi gelip emektar televizyona sövüyor. gidip mc donald's tuvaletine sıçıyor her gün, sinirini televizyona kumanda atarak çıkarıyor. bu arkadaş sıcak bir ülkede yaşıyor bu arada. 3-4 sene önce hollanda orjinli çok güzel bir vantilatör almış, ev efil efil, mis gibiyken bu sene doğru dürüst çalıştıramamış. götü sıcaktan pişmiş. bu vantilatör nasıl tamir olur diye düşünmek yerine yine gelip televizyona kafa atıyor. bu tüketim çılgını arkadaşın evinde temel hizmetler olmasa da olur. cebinde iphone'u, curve hd tv'si illa olacak. her gün burger'in tuvaletine sıçtığının farkında değil, plazada yaşıyor. hayallerde yaşıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın