• 23
    ismi geçen sosyal medya doğuşlu gazetecinin bir iddiası olarak, galatasaray'ın avrupa kupalarına gitmesi için ligde beşinci olması gerekliliğini futbolcuların bilmediklerini bu bilginin nisan ayında kendilerine söylendiğini iddia etmekte.

    son yaptığı çıkışla futbolculara yaranma çabası içinde olduğu çok net görünüyor, iyi kötü ekmek paranı kazanıyorsun buna eyvallah ama asla galatasaray taraftarını salak yerine koyamazsın hiç kimse buna cüret edemez.

    aklı sıra rezil geçen sezonda, avrupa kupalarına gidemeyişimizin doğuracağı olumsuz sonuçların futbolcuların konratları ve önümüzdeki sezon kadro planlamasında yaşayacakları olumsuzlukların önlenmsi için kullanılan maşa.

    aslında burada bahsi geçen isimden ziyade bütün sitem ve kırgınlıklar bu isme ricada bulunduğunu düşündüğüm isimlere yöneliktir.

    not: düzeltme;

    kendisiyle ilgili girdiğim entry sözlükte ciddi infial yaratınca bir yerlerde bir yanlış yapmış olabilir miyim diye kendime sordum ciddi bir şekilde kendimce araştırma yaptım hatırı sayılır düzeyde galatasaray yazarı ve muhabirini takip etmişliğim vardır yalnız kendisini son bir kaç aydır denk geldikçe takip etmekteyim tekrar ciddi bir şekilde bakınca yazıları yorumları ve galatasaryliligiyla ilgili en ufak şüphem yoktur bunu belirtmem gerekir.

    yazdığım entryi tekrar gözden geçirince birkaç noktaya itiraz eden sözlük yazarlarının bazı konularda haklı olduğuna kanaat getirdim ve "maşa" (birilerinin onu kullandığını düşündüğüm ) kısmıyla net bir şekilde kanıtım olmadan birkaç sosyal medya hesabının veri alınarak yazdığım kimilerince iftira olarak nitelendirilebilecek sözler dolayısıyla bir yanlışa sebebiyet verdiğim sonucu ortaya çıkmakta mevzu bahis bu yazılanlar bir anlık öfke ve galatasaray'ın içinde bulunduğu bu kötü durumun hazmedilemeyisinden kaynaklandığını belirterek ve ayrıca tüm bunların bu şekilde alakasız bir ismin üzerinde neticelenmesinin de tüm bu yazılanları haklı çıkarmayacağı gerçeğini de kabullenerkek böyle bir maksadını aşan entry girdim. kendilerini sevenlerini üzdüysem affola yapılan yanlıştanda gerektiğinde özür dilemekten de çekinmem
    saygilar
App Store'dan indirin Google Play'den alın