resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 4682
    lucescu'dan sonra galatasaray'da en başarılı yabancı hoca. evet gerets de dahil.

    kariyerimi bu kulübe borçluyum diyip, atletico maçına çıkmaya yemeyenleri gördü bu gözler.

    2013-2014 sezonunda galatasaray şampiyonluğu 2. olan direkt şampiyonlar ligine gidebilecek kararından sonra kaybetmişti zaten. o sene 2. olmak başarıydı. türkiye kupası başarı değilse en fazla almakla övünmeyelim o zaman? ayrıca o kupa 9 yıldır alınamıyordu.

    şampiyonlar liginde real madrid, * juventus,* kobenhavn *

    kura sansı yaver gitse chelsea yerine başka takım çeksek schalke gibi belki yine çeyrek final oynayacaktık. ki chelsea bir sonraki sezonun ingiltere şampiyonu ve jose mourinho gibi bir adam barındırıyordu bünyesinde. ikinci maça bak diyene ilk maça bak derim ben de ilk yarı hayrovic- yekta değişikliği ile maçı süpürmüştü. bir cok gol pozisyona girdik hatta selcuk kale dibinde direğe değil de içeri atsa topu galiptik. hayır yani balık hafıza olmaya gerek yok. sevmeyebilirsin ama başarısız demek nedir abi?

    ben de terim'i sevmiyorum ama 3.döneminde başarısızdır demem için net gerizekalı olmam lazım.

    edit: chelsea'yi di matteo değil oyuncular şampiyon etti. ivan bebek penaltıyı vermese fener uefayı almıştı. hep öyle olsaydı böyle olsaydı. kardeşim öyle olmadı işte sonuç önemli adam gruptan çıkarttı mı çıkarttı? aynı burak'a sneijder'e selcuk'a sahip olan prandelli ile hamza niye gruptan çıkaramadı? ya bu ülkede başarıyı hafife almak ne kadar kolay. oyuncular şampiyon yapmaz katkı verir. şampiyon olmak için bir cok etken var (u: teknik direktörün kafasındaki oyun, yöneticiler, oyuncu profili, mali sebepler vb.) sadece oyuncu ve teknik direktöre indirgemek tam fm kafası. muslera mesela gecen sene büyük katkı verdi ama bu sene de aynı muslera kalede. oyuncular şampiyon yapsa her sene şampiyon olunurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın