• 459
    https://twitter.com/...s/732512988024832001

    doğru demiş gazeteci. uzun uzun paragraf kasarak galatasaray'ın ''monşer'' güruhunu aklayan tipler tarafından eleştiriliyor. kardeşim ne çok seviyormuşsunuz şu divan kurullarında el kaldırıp, el indirmekten başka iş yapmayan dedeleri. fatih terim'i beğenmeyenler bunlar, abdurrahim albayrak'ı (duygun yarsuvat hariç) aralarına almak istemeyenler bunlar, hamza hamzaoğlu'nu kovup galatasaray'ın bu duruma düşmesine sebep olanlar bunlar. hem bu ''monşer'' yönetimden şikayet edip hem de galatasaray lisesi teşkilatına toz kondurmamak tutarsızlık değil de nedir?

    galatasaray halkın takımı değildir. evet türkiye halkı bu takımı benimsemiştir. ama maalesef bu kulüp bir grup lise teşkilatı tarafından yönetilmektedir. bunu bir kabul edelim. bunların da kendi çıkarlarından başka kimseyi düşündüğü yoktur. halkla, galatasaray taraftarlarıyla ilgileri yoktur. siz gece gündüz kar, yağmur, çamur demeden takımınızı destekleyip sinüzit olurken onlar lüks şatolarında viskilerini yudumlayıp eğlencelerine devam ederler.

    bu liseli kitleden aklı başında iyi başkanlar çıkmış mıdır? evet çıkmıştır. ama bunlar sadece istisnadır. yani 1000'de 1'dir. şu kitleden hayır beklemek doğru mu olur yanlış mı olur, sizin takdirinize bırakıyorum;

    http://i.hizliresim.com/VaoZYy.png
App Store'dan indirin Google Play'den alın