• 633
    bir zahmet jose mourinho'yu getirmesi gereken kulüp. manchester united'da kesin başarılı olur diyebileceğim şu an iki hoca var. birincisi carlo ancelotti, ikincisi de jose mourinho.

    bu arada ingiltere'de kulüpler kazandıkları paraları bildiğin adnan brothers & dursun bakkal vizyonunda harcıyor. hayır zamanında 4o milyona andy carroll alan liverpool, yine gidip benteke'ye niye öyle bir para verir mesela? adamlar bolluk içinde yokluk çekiyor. cidden enteresan. halbuki bale gidecekti zamanında. 3-4 tane 20-30 milyon euro'ya adam alacağına kendisini tut. mesela ne bileyim pogba'ya sulan. sonra rashford, lingaard falan takılıyorsun. bak şansına rashford büyük futbolcu olacak gibi. ama düştüğün hale bak yani.

    bir de yıllarca fletcher-carrick ikilisiyle orta saha götüren efsanevi bir hocayla çalışmışsın. sonra getireceğin hoca kim? moyes.
    yahu sağ bekinde kim var abi? darmian. kaç para vermişsin? 18 milyon euro. kaç asisti var? sabri kadar bile yok. aslında şöyle diyeyim, sanırım tarık çamdal ile aynı sayıda asisti var. 0. abartıyorum bakın anlaşılsın diye.

    torino'dan çıkıp pat diye manchester united'a gelinir mi yahu?
    neyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın