• 455
    kıvırmadan, dolandırmadan galatasaray'ın esas kanseri olan monşerlerle alakalı ağzını açan tek adam koca medyada.

    satılma konusuna gelince, galatasaray zaten şu anda - acı ama gerçek - bize ait değil, bir adet okulun duvarları içinde yaşayan bir kulüp. hatta aile şirketi formatında yönetiliyor. taraftar sadece para kaynağı olarak var. onun ötesinde aile dışında duran ''fanlar''. öyle çarpık ki, bu aile şirketi içinde kimin ne yaptığı, bu kadar ekonomik krizin peş peşe nasıl çıktığı, nelerin döndüğü vs. meçhul. gerekirse dursun yönetsin yeter ki aile dışından kalifiye de olsa birileri gelmesin kafası.

    bu kulüp, yabancı bir fona satılsa ne kadar taraftar olarak bizden kopabilir allah aşkına? hatta daha profesyonel bir çerçevede taraftar daha aktif rol alabilir bugüne göre. yani bir fon alsa galatasaray'ı, bugünün liselilerden daha fazla oyun sahası açar taraftara.

    adam yüzde yüz haklı. galatasaray acilen bir fona falan satılmalı, bir şekilde o lisenin elinden kurtarılmalı. 20.000.000 taraftarlı bir camia bir lisenin kütüphanesindeki genel kurullarla yönetilmeye devam ederse böyle iniş - çıkış çok yaşarız daha.
App Store'dan indirin Google Play'den alın