resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 3471
    http://i.hizliresim.com/voP9Em.png

    bugun 17 mayis. iyi ki o yari final macinda oyundan atildi da finalde oynamadi. kendisi 2001 yilinda kulupten kacarken ayni zamanda sampiyonlugu satarken "saglik icin spor yapmiyorum ehehe" diye piskin piskin konusmasina ragmen yine sindirdik. altyapi dedik, evlat dedik. 2008'de aziz'in kucagina oturdu sonra "ben aslinda hep fenerliyim yaa" dedi, galatasaray'li taraftar ile kavga etti. adini hatirlamiyorum ama zeytinburnu'nda cop konteynirinda patlayan bombada altyapi hocasi oldugunde son gunlerinde emre'den sikayet ettigini "hic aramiyor, sormuyor" dedigini yazmisti medya. hocasina bile vefa gostermeyen bir adam. ingiltere'de irkcilik yapmis bir adam. o umit davala'ya kestigi olagan ustu topu bilemem ama 2013 mayis'inda kadikoy'de hasan sas ve umit davala'ya tehditler, kufurler, dayilanmalarini hepimiz biliyoruz. avrupa'da korkak kedi olup turkiye'de cakma polat almedarliklarini, samiyen'de sut donmus kedi olup kadikoy'de kabadayi kesilmesini falan anlatmama gerek yok. yukaridaki resim herseyi ozetliyor.

    http://i.hizliresim.com/nMzAla.jpg

    birde bu var. fenerliler bu adami olumune savunuyorlardi. sirf fenerbahce'li diye hakaret ediliyormus, hep onlara oynanan oyunmus, emre gercek fenerbahce'liymis kaptanmis vb...yersen canim yersen. ne desem gg olur. hatta kendisi icin fazla bile yazdim. degmez. ama lutfen burada "sevsek de sevmesek de onun da payi var" diyip tatli su humanistligi yapmayin. beter olsun. azalarak bitsin. su yukaridaki fotograftaki halinden bile kuculecek hale gelsin.

    haa turkiye'deki herkese bogaz kesme, dayilanma, artistligi kisacasi saltanati yasarken felipe melo isimli yas oduna taslamasi azalarak bitisinin de baslangici oldu aslinda. su fotograf ile yazimizi bitirelim. bu fotografta cok sey yatiyor. emre b.'nin saltanat hayatinin(bogaz kesme, dayilanma, tehdit, kufur vb.) duraklama devrine gecmesi ve ordan dusmeye baslamasi misal.

    http://kralspor.ensonhaber.com/.../BkjZM3yCYAA8BHV.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın