resim
Emrah Başsan
Takım:Sivasspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 72
    oynadığı takımda samuel eto'o da oynuyor. ve bu adam ligde 2 asist yapmış. yani, enteresan.

    ne bileyim, umut bulut ile oynamaya çabalayan zavallım sneijder'in bile bu sezon ligde 6 asist yapmış. ki çok gol atmamıza rağmen hücum falan etmiyoruz biz bana kalırsa. saçma sapan bir şeyler yapıyoruz.

    önümüzdeki sene kanat olarak elimizde armindo tue na bangna bruma, lukas podolski, sinan gümüş, emre çolak, hatta oynayabildiği için jose rodriguez, yasin öztekin, olcan adın falan olacak. yasin ve olcan gönderilirse, elimizde bruma, podolski, sinan gümüş, emre çolak, jose rodriguez olacak. ek olarak hepimizin unuttuğu ve bana göre denenmesi gereken lucas ontivero da var. yine kiradan dönecek furkan özçal da kanatlarda oynayabiliyor. ha bir de doğuş can incedere var. gerçi yasin öztekin denilen oluşum, şahıs artık her ne ise yedek olacağı söylenerek, sözleşmesinde zam değil indirim talep edilerek kadroda tutulabilir. yoksa da buyursun ayrılsın takımdan.

    neyse, zannımca kanat oyuncusu eksikliğimiz yok. 3. forvet yerli olur, yedek kaleciler yerli olur, emre çolak umarım tutulur, tarık çamdal maalesef o maaş ve ödenen bonservisten dolayı kalacaktır, semih kaya kalacaktır derken, kalacak yerli epey var.

    mesela semih kaya da yedek olarak fena olmayabilir şu saatten sonra. en fazla fena olmayan yedek olur ama. neden yedek dedim? biz çocuğu aslan parçası, çalışkan biri zannediyorduk. adam yerlici, yabancı düşmanı, rahatı sever biri çıktı. tutup adamın karakterini şu yaşından sonra değiştiremeyiz. bence değişmez de zaten. en fazla bize değişmiş taklidi yapar. o yüzden, yedekte kalsın. çıkarttığı ilk sorunda, ilk yabancılara ayrımcı yaklaşımında da gönderilsin.

    14 yerli bulmada sorun yaşayacağımızı zannetmiyorum.
    gidip emrah başsan'a para vereceğimize 3. forvet olarak emre güral'ı alalım daha iyi. bonservisi de yok. ama gidip milyon euro maaş verilirse emre güral'a, çarşı karışır dursun bakkal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın