resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 1533
    15/16 sezonunda gördüklerimiz mutfakta pişen mükemmel bir yemeğin burnumuza ulaşan nefis kokusu gibiydi.

    amk böyle futbolcu ben size söyliyim türkiye'ye pek uğramaz.
    adam genç. teknik. driplingi var. doğrudan kaleye yönelebiliyor. çizgiden devam edebiliyor. mental olarak baya iyi. şutu var, skora katkısı muazzam. üzerine de 15 mayıs 2016 akhisar galatasaray maçı'nda gördük ki ayı gibi kuvvetli. ayı gibi kuvvetli olmasını geçtim bir de üzerine hızlı. sakatlıktan dönüşüne bakarsak ayrıca işine saygısı var ve çalışkan.

    bu saydığım özellikler kimde var mesela?
    gareth bale'de var örneğin. o kadar üst seviye midir? onun yanıtını zaman verecek ama bence olmasına da gerek yok. önemli olan oyuncu profili. neticede biz de real madrid değiliz. bu gün leichester'da olsa sinan önümüzdeki sezon premier lig'in parlayan oyuncuları arasına girebilirdi.

    yani elimizdeki adamın hamuru büyük futbolcu hamuru.
    peki transferi kim yaptı. scout ekibi.
    şu sıralar takımın en iyi performans gösteren futbolcusu kim?
    lionel carole.
    transferin mimarı kim? scout ekibi.

    işte galatasaray'ın kurtuluş reçetesi burada yatıyor. bir tane yolu türkiye'ye düşmeyecek kalitede hücum oyuncusu. bir tane de yok pahasına çok iyi özellikleri olan bir bek oyuncusu. ikisini de elinde tutabilirsen 10 sene faydalanırsın. önümüzdeki sezon scout ekibinden başka kendi başına transfer yapabilen, teknik direktör nazıyla alınan oyuncu olmamalı galatasaray'da.

    son olarak, işler iyi giderse sinan çok büyük futbolcu olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın