• 116
    yetenekli ve zeki bir oyuncu ama lider değil. yıllardır maçlarını izledim. öyle bir oyuncu ki milimetrik paslar ve müthiş asistler yapıyor, bildiğin zeka akıyor. ama ne zaman maçlar sıkışsa, üstüne gidilse o karakterini koyamıyor bir türlü. bazı oyuncular da bu anları daha iyi oynuyor mesela avrupa basketboluna bakarsak tabiki kabasakal spanoulis.
    bu sezon bir top 16 barcelona deplasmanı var ki yaptığı hataları görseniz evlere şenlikti. önce 4. periyot son hücumda topu kaptırdı maç uzatmaya gitti. sonra uzatmada barcelona 4 saniye kala 3lükle skoru eşitledi. bu arkadaş ne yapsa beğenirsiniz? pota altından oyunu başlattı ve topu barcelonalıya verdi pota altında. üstelik baskı yapan da yoktu ve barcelona maçı 4 saniyede kazandı. fener maçında böyle hatalar yapmasından korktum açıkçası. ama sakin kaldı özellikle o bahsettiğim milimetrik asistlerinden kritik yerlerde yaptı. tabi 83-81 fener öndeyken elinden bir topu kaçırır gibi oldu ama toparladı.
    nando de colo'nun takımda olması teodosic açısından çok iyi oldu. sorumluluk alma anlamında teodosic'i çok rahatlattı. taktik faul atmak zorunda da kalmadı. bu arada ihsan bayülken'in dediğine göre de colo ile beraber cska'nın sayı ve asist anlamında %65'ini oluşturmuşlar ki muazzam bir oran.
    bu arada milos ne yaparsan yap spa'nın yerine geçemeyeceksin hiçbir zaman.
App Store'dan indirin Google Play'den alın