resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1538
    sözlükteki 1000. entrymi adamak istediğim efsane. uzunca bir süredir düşünüyordum bunu. 14 mayısa denk gelmesi daha güzel oldu. ben hagi'yi, hakan şükür'ü, tugay'ı oynarken hiç görmedim. kendimi galatasaray tutkusuyla sarmalanmış halde bulduğumda ilk gördüğüm adamlardan biri oydu. tarihimizin çok zor dönemlerinden olan 2002-2008 arası benim için hasan demek ayakta kalmak demekti. o iyiyse iyiydik, kötüyse kötü. futbolunu falan pek hatırlamam. zaten alıcı gözle izleyip analiz edecek yaşta da değildim ama hissediyordum, sahada benim gibi galatasaraylı birini hissediyordum. 14 mayıs 2006'da benden daha çok sevindiğine ikna olduğum tek adam hasan şaş. belki vardır bilemem ben öyle inanıyorum. lokomotif moskova'ya attığı golden sonra ben de koltukları tekmeledim. golü atınca futbolcu gibi değil taraftar gibi seviniyordu çünkü. veteran maçında kavga çıkaran bir adam. daha ne diyeyim? gerçekten kulübün sahipsiz kaldığı yıllarda o da gitseydi bugün çok farklı bir konumda olacaktık belki.
    bilmiyorum... hasan'ı sevmeyen galatasaraylı??!?!? error veriyorum burada. böyle bir şey mümkün mü? ünal aysal'a laf atmış hasan, fatih terim'in elemanıymış, izlanda topu elle taşısa atamaz demiş, kötü yorum yapmış. demek ki bir kalemde silip atmak çok kolay. hasan lan bu. galatasaray efsanesi. benimse 1 numaralı efsanem. hakan şükür falan ondan sonra geliyor bak. 2. sırada da muslera.
    1000. entryye ulaşmam 1,5 yıl aldı. belki de birine daha adayacak bir 1000 entry daha yazamayacağım ettiğim küfürler yüzünden. olsun varsın. o kısmı hasan şaş tek başına fazlasıyla doldurur. iyi ki galatasaraylı olmuşum ve senin gibi bir efsaneyi görmüşüm. eyvallah.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın