• 55
    öncelikle, tribün lideri ne yahu? ek olarak, lider dediğin bence seçimle olmalı. ölünün arkasından konuşulmaz tarzı şeyleri geçelim. churchill'den tutun gandi'ye, wilt chamberlain'den tutun sefa'ya bütün ölülerin arkasından öyle veya böyle konuşulur. ölümü yüceltmek, saygıdeğer konuma getirmek enteresan. bireysel olarak bunu anlayabilirim, insan kaybettiklerini kalbinde güzel yerde tutmak ister. ama bunu toplumsal boyutlara taşıyıp ölünün arkasından konuşmayalım demek, komik.

    neyse, hakikaten niye tribünlerde lider var, neden ultraslan gibi yönetici kadrosunun son zamanlarda geri zekalılardan oluştuğu bir grup galatasaray tribünlerine hakim, neden sefa gibi biri fenerbahçe tribünlerinde reisçilik kasıyor, sebo reyiz kimdir necidir bunları merak ediyorum.

    ben futbola para vermeyi bıraktım. neden? takımın yönetimi üzerinde söz hakkım yok. kulübe üye olamıyorum. bir de maça gidersem 3-5 geri zekalının liderlik goygoyunu çekiyorum. transferlerden komisyon alınıyor birileri cebini dolduruyor. borç sürekli artıyor. bütün bu sorunların kaynağı sen- ben değilsek, çözümü için de bir zahmet senin-benim elime bakmasınlar. ben para verip maça gideceğim, yönetim istifa dersem de ultraslan'dan 3-5 gerizekalı bana saldıracak ha?

    lig tv'yi iptal ettirdim. maçlar izlemek çok ayıp ve günah yolları kullanıyorum. store'a 5 kuruş harcamıyorum. maça gitmiyorum. kulübe maddi açıdan gram katkım yok. çünkü biliyorum ki benim paramla ultraslan palazlanacak, salak saçma adamlar reisçilik oynayacak, salak saçma yöneticiler kendi reklamını yapacak. ben galatasaray'ı gönülden seviyorum mesela. ne zaman maddi yönden de dürüstlüğü, akılcılığı görürüm, o zaman yine paranın alasını harcarım takım için.

    sefa işte. kokainden ölmüş. kendi keyfi bilir kullanan kullanır da, neyini yücelteyim ben bu adamın? bir de nasıl bir bilgi birikimi, liderlik vasfı vardı ki bir yere lider oldu? geçiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın