resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 8525
    1 milyon doları kabul ederse sözleşme hazır diye haberler dolanıyor. indirime gitse bile hatta bedava oynasa bile bu adam kulüpten yollanmalı. artık yeter.

    bir kere bu 1 milyon dolar haberleri kesinlikle yalan. açıktan para verilip resmiyette 1 milyon alıyormuş gibi gösterilir. yahut menajer parası fazla gösterilir sabri ile kırışırlar. ben aydın yılmaz'ın bile bedavaya gittiğini düşünmüyorum. kesin açıktan para vermişlerdir.

    ikincisi devre arasında aman ceza alırız, aman mahvoluruz diyerek forvet alınmadı. spalvis denen eleman 1 milyon dolara sporting'e gitti ve koca ikinci yarı forvetsiz oynadık. bir sabri parasına forvet almadık ve avrupa cezamız da salakça bir şekilde 2 yıla yükseldi.

    hepsini geçiyorum sırf melo bu ve bunun gibilerin galatasaray'da kurdukları çürümüş ve yozlaşmış düzen yüzünden ülkeden kaçtı. en büyük suç ise kalsın yedekte bekler diyen akılsız taraftarımızda. adam kadroda kaldıkça bir şekilde oynatılıyor. fatih terim harici bu herifi kimse kesemedi ve kesemeyecek de. sırf ligin ilk yarısında yedirdiği goller yüzünden yarıştan koptuk, ligi bıraktık. bunla sözleşme uzatmayıp linnes'i sezon başı alsaydık abartmıyorum 10 puan fazlamız vardı. taner karaman gibi sinsilerin yarım yamalak verdiği istatistiklere inanıp sabri aslında iyi adamdır diyen net bıraksın tutmasın galatasaray'ı falan. melo gibi bir galatasaraylının boğazını sıktığının ertesi günü kulüpten def etmek lazımdı bunu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın